20 та 21 жовтня у Радсадівській загальноосвітній школі (с. Радісний Сад Миколаївської області) засновником Тренінг Коуч Центру Life&Business Наталією Дзюбою проведено профорієнтаційний курс «Осмислений вибір професії» та тренінг з основ проектного менеджменту для учнів 9-11 класів.
Захід, ініційований фондом, відкрив проект, метою якого є допомога старшокласникам із формуванням компетенцій, необхідних для адаптацій у дорослому житті.
У перший день усі учасники пройшли тестування профорієнтаційної спрямованості, взяли участь у коуч-сесіях на визначення здібностей «Формула вибору професії», «Я і моя професія в майбутньому», отримали індивідуальні рекомендації щодо розвитку навичок та компетенцій, необхідних для обраної професії.
Наступного дня підлітки познайомилися із базовими поняттями, необхідними для реалізації проектів, здобувши навики у формуванні команд, розподілі ролей, плануванні робіт по частинам проекту, правилам комунікації під час командних зборів. Майбутні гуру проектного менеджменту сформували три команди, цілями яких є покращення життя в їх рідному селі, а саме: «Волонтерський осередок допомоги малозахищеним верствам населення», «Сільський вільний простір розвитку» і проект «Спортивна сім’я - здоров’я нація».
Тестовим завданням для усіх команд стало створення короткометражного відеоролику «Радісний сад: вчора, сьогодні, завтра», в ході роботи над яким кожна із команд зможе відпрацювати отримані навички реалізації проектів. Переможці конкурсу відео робіт отримають можливість ознайомитися із організацією процесу кінозйомок на знаменитій Одеській кіностудії. Дякуємо підліткам за активність та з нетерпінням чекаємо на 22 листопада, коли зможемо насолодитися творчими роботами старшокласників Радсадівської школи!